divendres, 9 de novembre del 2012

04.- Frontó o trinquet



En aquesta vinyeta, juguem al frontó o trinquet. Vam començar fent tres grups de dos persones, hi havia un ordre per tirar.



El joc consisteix en fer 2 equips i fer un ordre de tirada. Primer tira un d'un equip i després l'altre i així successivament. S'ha de fer una ratlla a dos passos de la paret i el primer que tira ha de tirar de darrera de la ratlla i fer que la pilota toqui a la paret i passi la ratlla al rebot, quan saca el primer el segon té que estar preparat per tocar la pilota després de que tiri i que sol faci un bot abans de tocar-la, s'hi fa més d'un bot el punt és per l'oponent, i si la pilota al pegar-li no passa la ratlla també és punt per l'oponent.

Després vam fer dos contra dos i tres contra tres, va ser divertit!
Enric Blanch
 

 
A banda de jugar a frontó, també hem fet un joc molt divertit que hem anomenat "gepa a a la paret":
 

En aquest joc no hi havia equips ni ordre, era tots contra tots. Qui la deixava passar o la tirava malament es posava a la paret, però es podia salvar agafant la pilota a l’aire. Guanyava qui quedava l’últim.
Pol Montané


Una persona agafa la pilota i la fa rebotar en una paret. Després un company seu ha de fer rebotar la pilota una altra vegada, però si no aconsegueix passar-la més cap a dalt de la línia, es posa a la paret. Quan el següent saqui, si aconsegueix sacar i que el company que està a la paret no l’agafi es segueix, sinó el que està a la paret entra al camp i el que està jugant va a la paret.
Sebastian Helbich Bretón

Primer ens va donar una pilota d’escuma i una de tennis. Érem 4 jugadors i tiràvem a la paret. Després vam fer equips de dos i jugàvem dos contra dos. També vam fer un altre joc que es diu “Gepa a la paret”. En aquest, qui falla es fica a la paret i intenta agafar la pilota que tiren els altres, i si l’agafes ets  viu i el que ha tirat es fica a la paret.
Randy Córdova
 
Data límit: 16/11/2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada